ČERVEN V NAŠÍ TŘÍDĚ

Měsíc červen jsme zahájili radovánkami ke Dni dětí s nanukem, sladkostmi a výletem na nové orlovské náměstí.


















Den dětí je tradičně krásným, milým a veselým červnovým svátkem. Letos jsme si ho užili nejen sladkostmi, hrou a sportováním, ale také opékáním párků. Akce ve Spirále se zúčastnili i rodiče žáků.

 










V letošním školním roce jsme naposledy navštívili Spirálu, abychom si před prázdninami pohráli, zasoutěžili, proběhli se po hřišti, povozili na koloběžkách. Příjdeme zase v září.


Školní rok se pomalu chýlí ke konci. Naše třída uspořádala akci pro rodiče. Předvedli jsme veselé vystoupení s názvem "Jak to chodí v naší třídě...". S rodiči a dětmi jsme také soutěžili a hráli si. 

Naši třídu opouštějí 3 žáci - jsou z nich absolventi. Besídku jsme tedy zaměřili i jako rozloučení se spolužáky, kteří vyplouvají do života. Přejeme jim hodně radostí a spoustu dobrých lidí kolem sebe.


















A ještě sladká tečka na závěr - krupicová kašička.


Je konec školního roku a my jsme vyrazili na výlet do Karviné. Prohlédli jsme si historické náměstí ve Fryštátě, park B. Němcové se zvířátky, loděnicí a lanovým hřištěm a celou cestu jsme pozorovali letní přírodu. Pochutnali jsme si na zmrzlině.












Na parkoviště naší školy přijela 2 hasičská auta. Viděli jsme, co všechno ukrývají, vyzkoušeli jsme, jak se uvnitř sedí a jak těžká je přilba na hlavě.

















A JE TU KONEC ŠKOLNÍHO ROKU. PRO NAŠE TŘI SPOLUŽÁKY ZNAMENÁ TAKÉ UKONČENÍ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY. TAK ŠŤASTNOU CESTU ŽIVOTEM - KRISTÝNKO, KAMILKO, ONDRÁŠKU.





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PSYCHOMOTORICKÉ HRY